Om Adlesa

Hvad er Adlesa

Vi er din Eksterne Marketingafdeling.
Ved at se helheden kan alle udfordringer overkommes. Vi tror inderligt på, at konkrete målsætninger skaber resultater. Vi håndterer alle dine markedsføringsopgaver både online og offline.

Hvorfor Adlesa

Med mere end 10 års erfaring ved vi, hvad der virker. Vi brænder for at skabe gode resultater for dig og din virksomhed.
Ved at samle alt under ét tag er du garanteret sammenspil mellem alle dine markedsføringstiltag. Med en fast kontaktperson får du en, der kommer til at kende din virksomhed, dine mål og dine udfordringer.

Adlesa som arbejdsplads

Produkterne hos Adlesa er kompetencerne hos de enkelte medarbejdere. Med det in mente vil Adlesa investere i at udvikle deres medarbejdere. Jo dygtigere medarbejderne er, des bedre resultater skaber vi for vores kunder. At arbejde hos Adlesa skal være mere end bare et job.

“Min vision for Adlesa er, at skabe en arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder ikke har lyst til at gå hjem. Og når de gør, skal de glæde sig til næste dag. Arbejdsglæde skaber resultater!“ Martin G. Larsen indehaver og stifter af Adlesa ApS.