Google Ads (AdWords)

Med Google Ads, annoncer på Google, kan din virksomhed blive vist øverst, når kunder søger efter produkter eller services, som din virksomhed yder.

97% af søgninger på søgemaskiner i Danmark i 2018, blev udført på Google (kilde: statcounter.com). Tilmed bliver der hvert sekund udført 40.000 søgninger på Google på verdensplan (kilde: internetlivestats.com). Derfor er placeringer på Google yderst vigtige for alle virksomheder. Placeringer kan tage lang tid at opnå, men med Google Ads kan du komme til tops med det samme.

Hvordan kan vi hjælpe

Vi kan tage fuld eller delvis kontrol over din annoncekonto.
Her kan vi udarbejde nye kampagner og annoncer, optimere i eksisterende kampagner og annoncer, samt finde nye annonceringsmuligheder.

Hvad er Google Ads (AdWords)

Google AdWords blev i 2018 til Google Ads, men er stadig det samme produkt. Google Ads giver dig mulighed for, mod betaling, at blive vist i toppen af søgeresultaterne på Google.

Google Ads er et auktionsbaseret system, hvor alle annoncører har mulighed for at byde på et søgeord eller en søgeterm (to eller flere ord). Øverst i søgeresultatet er der plads til fire annoncer. Systemet fungerer således at auktionsbud, kvaliteten af annoncen og kvaliteten af landingssiden hver spiller en rolle i, hvem der vinder auktionen, og dermed bliver placeret øverst. Det vil sige, at det som udgangspunkt ikke er muligt “bare” at købe sige til den bedste placering.

Annonceringsmuligheder med Google Ads

Google Ads er inddelt i fire hovedkategorier.

Search er de annoncer, der vises i Googles søgeresultater. Når der foretages en søgning på Google, vil de første fire resultater, i de fleste tilfælde, have et lille label, der hedder annonce. Det er resultater fra Google Ads.

Display er tekst- og billedannoncer på Googles annoncenetværk. Google samarbejder med millioner af websites, hvor det er muligt at annonce på. Det er blandt andet Ekstra Bladet, BT, TV2 og private websites.

Shopping er produktannoncer fra webshops, som vises i toppen af søgeresultatet. Her henter Google produktbillede, pris og andet information om et produkt direkte ud fra webshops.

Videoannoncer kan være små reklamespots, der vises inden en video afspilles på eksempelvis Youtube.

Har din virksomhed brug for hjælp til jeres Google Ads?
Vores produkt Ekstern Marketingafdeling kan blandt andet løse netop denne opgave for jer.
Læs mere om produktet her: Ekstern Marketingafdeling