Ekstern Marketingafdeling

Alle virksomheder er unikke. Fælles for alle virksomheder er, at de på et eller andet plan har behov for markedsføring. Om det er hjælp til annoncering, udvikling, rekruttering eller noget helt andet, er naturligvis individuelt fra virksomhed til virksomhed.

Markedsføring kan være en tung opgave

Mange virksomheder og især virksomhedsejere oplever ofte at være bindeled mellem to eller flere eksterne bureauer, der løser en eller flere opgaver. Det kan være enormt tidskrævende, og der skal ofte tages en række beslutninger, der kan være svære at overskue konsekvensen af.

Vi har en løsning for dig og din virksomhed.

Facebook Page

Virksomhedens profil på Facebook

Facebook Ads

Ram den helt rigtige målgruppe med dine annoncer

Google Ads

Kom til tops i Google med det samme

SEO

Bedre placeringer på relevante søgninger i søgeresultaterne

Website

Opbygning af nyt website eller ombygning af eksisterende website

Ekstern Marketingafdeling

Produktet giver mulighed for at komme hele vejen rundt og dække alle de behov den enkelte virksomhed har, og dermed er produktet en totalløsning indenfor markedsføring. Vi kan fungere som virksomhedens markedsføringsafdeling eller som supplement til virksomhedens allerede eksisterende markedsføringsafdeling.

Marketingchefen

Den enkelte virksomhed får tilknyttet en marketingchef (kontaktperson). Herved skal virksomheden kun kommunikere med en enkelt person ved Adlesa, trods virksomheden har råderet over hele teamet. Marketingchefen har ansvar for at planlægge strategien for den enkelte virksomhed og eksekvere alle planlagte tiltag i samarbejde med teamet.

Behov ved virksomheden

Idet alle virksomheder er unikke, er produktet ikke låst på nogle tiltag eller fast struktur. Hver virksomhed har deres egne behov og udfordringer, hvorved produktet i planlægningsfasen bliver skræddersyet til den enkelte virksomhed. Den endelige plan kan omfatte alt fra branding, design, website, Facebook, LinkedIn, jobopslag, content, billeder, annoncering, rådgivning med mere.

Nu tænker du sikkert; Det koster nok en million!
Men der tager du fejl – faktisk starter prisen på kun 2.500,- pr. måned.